OPERATIELAMPEN

KLS MARTIN

De huidige operatielampen zijn historie, de operatielamp van de toekomst is een mysterie, maar onze nieuwe marLED X is een geschenk voor de toekomst!

Heijneman Medical en KLS Martin presenteren compacte innovatieve lichttechnologie. Onze marLED X is de meest veelzijdige OK-lamp van dit moment. Door de intu√Įtieve pictogrammen kan iedereen deze OK-lamp direct en zonder problemen bedienen. Onze marLED X is Xtreem eenvoudig.

marLED X

Xtreem flexibel

Alle situaties binnen de OK kunt u aan met¬†onze marLED¬ģ X serie, ongeacht de vereiste¬†lichtintensiteit, lichtveldgrootte of kleurtemperatuur!¬†Iedere LED kan afzonderlijk worden¬†bediend. Variabele lichtveldvorm, variabele¬†lichtveldgrootte, actief schaduwmanagement¬†en LightTube met afzonderlijk configureerbare¬†waardes geven u de breedste keuze aan¬†instellingen.

Xtreem hygi√ęnisch

Onze marLED¬ģ X heeft een slimline ontwerp.¬†Er is hierbij in het bijzonder aandacht besteed¬†aan het gesloten oppervlak en de optimale¬†airflow van de behuizing. Beide functies¬†zorgen ervoor dat de OK-lamp snel en grondig¬†kan worden gereinigd. Het veiligheidsglas aan¬†de onderzijde van de lamp en de IP beschermingsgraad¬†verhogen de veiligheid en de¬†levensduur.

Xtreem functioneel

Onze marLED¬ģ X biedt u verschillende¬†bedienopties. Het slanke frontpaneel op het¬†lamphuis voor het bedienen van de belangrijkste¬†functies of de optionele marTouch¬ģ Pro¬†bedienunit, welke kan worden gebruikt voor¬†individuele configuratie van alle waardes. U¬†kunt de marTouch¬ģ Pro bedienunit gebruiken¬†voor het aanpassen van elke waarde voor¬†uw specifieke wensen tijdens de operatie.¬†Beter nog: u kunt uw eigen ‚Äėpersoonlijke licht‚Äô¬†instellen en opslaan, dat wil zeggen de exacte¬†lichtinstellingen die u wenst. Ook alle functies¬†van de KLS camera‚Äôs kunt u moeiteloos bedienen¬†met de marTouch¬ģ Pro. Alles volledig¬†intu√Įtief met voor zichzelf sprekende symbolen¬†op een touchscreen bedienunit.

marLED E-serie