De marLED E-serie is net zo uniek als uw operatiekamer

De OK-lamp is beschikbaar in verschillende modellen en configuraties. Zowel de E9i als de E15 hebben een standaard lichtopbrengst van 160,000 Lux, met de optie van een interne batterij als back-up. De marLED E-series biedt de gebruikers de nieuwste LED technologie. Robuust, degelijk en top prestaties. Voldoet aan de hoge hygiƫnische eisen en heeft de perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Een onverslaanbaar team

De combinatie van de marLED E9i OK-lamp met de marLED E3 onderzoekslamp creƫert een efficiƫnt duo welke de voordelen van een groot lichtveld samenbrengt met de flexibiliteit en veelzijdigheid van van een kleine lamp. Deze gebruiksvriendelijke combinatie maakt de lampen geschikt voor de hoogste eisen van diverse specialismen.

Een onuitputbare bron

Hij ziet er hetzelfde uit, is net zo krachtig, maar functioneert onafhankelijk, ongeacht – de marLED E-Battery. De batterijen zijn in het lamphuis geĆÆntegreerd en kunnen in slechts een paar uur worden opgeladen. Hierdoor levert de marLED E-Battery tot wel 8 uur lang perfect licht, ongeacht waar de OK-lamp wordt gebruikt.

marLED X-serie