VOORZIENINGENBRUGGEN

modul technik

De voorzieningenbruggen voor operatiekamers onderscheiden zich door de vlakke binnenzijde, en de flexibiliteit in vorm. De voorzieningenbruggen volgen de vorm van het plenum zelfs wanneer deze voorzien van schuine hoeken.

Andere unieke eigenschappen zijn de diverse hoeken van het profiel waaronder voorzieningen geplaatst kunnen worden en de hoeken voorzien van ‘wissels’ waardoor verrijdbare apparaten-gondels elkaar kunnen passeren.

Sinds de oprichting in 1984 ligt de focus voor modul technik bij het creëren van medisch technische voorzieningen waarbij patiënt en gebruiker centraal staan. modul technik combineert de innovatie en ‘made in germany’-kwaliteit met creativiteit en baanbrekend design.

De huidige leiding (2e generatie) van modul technik en Heijneman Medical trekt al ruim 35 jaar samen op waardoor zij dezelfde taal spreken.

In het moderne communicatiecentrum in Montabaur in de regio Westerwald tonen wij graag samen met modul technik de flexibiliteit van voorzieningenbruggen, plafondpendels, wandvoorzieningsgoten.

Plafondpendels
fabr. modul technik

Wandgoten
fabr. modul technik

Plafondgoten
fabr. modul technik