WIE ZIJN WIJ…

Uitgelichte specialisten

Eric
Doppenberg

Rayonmanager

Eric

Erik
Verboven

Rayonmanager

Michiel
van der Hijden

Rayonmanager

Fred
van der Wal

Rayonmanager

Fred

Brenda
van Merkestein

Service-/ onderhoud

Brenda

Erwin
de Ridder

Projectmanagement

Erwin

Wijnand
van Amerongen

KAM coördinator

Wijnand

Marco Heijneman

Directeur/ eigenaar

Wijnand

OOG VOOR DETAIL

Behalve op hun individuele levenservaring kunnen onze medewerkers vertrouwen op hun jarenlange werkervaring. Waar de één jarenlang zelf ‘aan tafel’ heeft gestaan als operatieassistent, heeft de ander jaren ervaring in het ‘bouwen’ van die ruimtes die van een gebouw een ziekenhuis maken.

De imposante referentielijst van geleverde producten en afgeronde projecten geven de ervaring weer van onze organisatie en medewerkers.

Binnen de kwaliteitssystemen waar wij ons aan conformeren is scholing en certificering van medewerkers opgenomen. Voor iedere medewerker kunnen wij de certificering overleggen. Hiermee weet u als afnemer zeker dat de begeleiding bij proefplaatsing of ingebruikname, maar ook uitgevoerde installaties, reparaties en onderhoud veilig en betrouwbaar wordt uitgevoerd.

Onze eigen medewerkers (en leveranciers) hebben allen kennis van en bekendheid met alle Nederlandse en Europese normen.

De veelal West-Europese partners waar wij al jarenlange exclusieve samenwerkingen mee hebben, zijn niet toevallig allemaal private ondernemingen. De gemeenschappelijke belangen stroken hierdoor met elkaar, wat de communicatie en samenwerking voor u als afnemer versoepelt. Medewerkers en management van onze partners en wij zelf spreken daardoor dezelfde taal en fungeren als één team.