ELEKTRISCHE INSTRUMENTENTAFELS

Een hoog kwaliteitsniveau en efficiëntie stellen hoge eisen aan medisch personeel en apparatuur. De producten van fabr. Remeda bieden eenvoudige en effectieve oplossingen voor werkzaamheden op operatiekamers. De instrumententafels zijn speciaal ontwikkeld om het werk op de operatiekamer te vereenvoudigen. De hoogte van de tafel kan eenvoudig worden aangepast door op de knoppen onder het tafelblad te drukken.

De instrumententafels kunnen worden bediend door het steriele laken heen, zonder dat dit ten koste gaat van de steriliteit. De hoogteverstelling kan worden uitgevoerd zonder dat de tafel van de operatietafel wordt verwijderd.
De hoogteverstelling wordt uitgevoerd via een gesloten motor/batterijsysteem met lage spanning. Onderhoud is vrijwel niet nodig en de unit hoeft slechts wekelijks te worden opgeladen.

Het tafelblad is gemaakt van roestvrij staal met opstaande randen aan het werkblad. De basis en zuil zijn gemaakt van roestvrij staal. De instrumenten- en mayotafels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen.

Aanreiktafel

Overzettafel (dubbele poot)

Overzet/ aanreiktafel

Overzettafel
(enkele poot)

Overzettafel
(enkele poot/ draaibaar tafelblad)

Portaaltafel

Portaaltafel voorzien zijbladen 2×400 mm (opklapbaar)

Portaaltafel voorzien van bovenblad